Odnosi s javnošću

draganadjermanovic.com  

O čemu razmišlja menadžer za Odnose s javnošću, kako vidi svet oko sebe kao ličnost i kao profesionalac.
Koliko direktna komunikacija i demistifikacija običnih i neuobičajenih pojava život generalno, čini jednostavnijim i kvalitetnijim.
Kolika je odgovornost na pojedincima a kolika na uticajnim grupama u kreiranju stavova javnog mnjenja u cilju lične i profesionalne promocije.
Blog o PRepoznavanju prilika i korišćenju mogućnosti.

BLOG JE PREMEŠTEN NA ADRESU WWW.DRAGANADJERMANOVIC.COM

Izrael u Gaza sitiju

ddjermanovic | 15 Januar, 2009.

Eksploatacija online servisa i interneta u cilju ratne propagande

Izrael vodi rat prodirući sve dublje u pojas Gaze. Njihovi tenkovi zašli su duboko u Gaza siti. Svetska javnost ima podeljena mišljenja o opravdanosti izraelske invazije. Izraelci su stoga počeli intenzivno da koriste i nove medije kako bi i na taj način uticali na stavove javnog mnjenja.

Svaka pojava se komunicira. Neke pojave se komuniciraju veštije od drugih. Neki se ratovi vode, a neki čak dobijaju zahvaljujući veštoj komunikaciji.  Sve se argumentovanije čuje glas komunikoloških stručnjaka, da je Obama imao dobru kampanju i sjajne rezultate, na prvom mestu zahvaljujući izuzetnoj eksploataciji novih medija. U najmanju ruku zahvaljujući novim medijima prikupuio je 430 miliona dolara (67% ukupno prikupljenih sredstava za kampanju)  dobrim online nastupom. Primera je sve više.  (Dalje)

 
CC - Neka prava zadržana pod Creative Commons licencom 3.0, Srbija 2008 by draganadjermanovic.com – Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb