Odnosi s javnošću

draganadjermanovic.com  

O čemu razmišlja menadžer za Odnose s javnošću, kako vidi svet oko sebe kao ličnost i kao profesionalac.
Koliko direktna komunikacija i demistifikacija običnih i neuobičajenih pojava život generalno, čini jednostavnijim i kvalitetnijim.
Kolika je odgovornost na pojedincima a kolika na uticajnim grupama u kreiranju stavova javnog mnjenja u cilju lične i profesionalne promocije.
Blog o PRepoznavanju prilika i korišćenju mogućnosti.

BLOG JE PREMEŠTEN NA ADRESU WWW.DRAGANADJERMANOVIC.COM

Vlog - video blog

ddjermanovic | 16 Mart, 2009.

Dobro ste pročitali... VLOG... mnogo se toga događa oko nas...

Novi alati, modeli i kanali komunikacije. PR je tu i nema tu nekih promena, ali gotovo sve ono što ga čini izrazito uspešnim - novo je.

Večeras sam pričala sa blogowskim na temu njegovih dosadašnjih vlog aktivnosti.

Blogowski (Peđa Pušelja) je autor klasičnog bloga... Imao je različite faze u blogovanju i bez obzira na promene u načinu i frekvenciji pisanja ostao je jedan od najuticajnijih blogera u Srbiji i regionu. Autor je i prvog vloga u našoj zemlji.

PReporučila bih svojim kolegama PR-ovcima da obrate pažnju na Peđino pisanje, vrlo direktne komentare i proaktivnu percepciju pojava. Ovaj bloger vam može doneti puno problema. 

Inače, sadržaji koje objavljuje nekoliko godina (od 2006 na srpskom jeziku) zanimljivi su i u velikoj meri aktuelni i danas. Sada bloguje i Twituje čini mi  se, prvenstveno dobro se zezajući, ali sa takvim uticajem i reputacijom može da pokrene i održava vrlo ozbiljan buzz na interentu o vašem proizvodu ili usluzi. 

Sličnih primera ima dosta. Sve blogere senzibiliteta sličnog blogowskom morate imati na umu ukoliko moja prethodna pisanija i preporuke za uvažavanje snage online zajednice uvažite.

Ukoliko još uvek nisam uspela da vas inspirišem da zagrebete u blogosferu i društvene mreže plašim se da ste na pogrešnom mestu... PR definitivno nije posao za vas.

Na ovom linku možete pronaći vcast koji je uredila i realizovala Aurora... Blogowski i moja malenkost akteri su... priča je ni previše ozbiljna ni premalo neozbiljna, onako po mojoj meri za ponedeljak popodne... Wink

Komentari

Ah, taj komsiluk.... ;)

Aurora Borealis | 17.03.2009.

Draga moja /od sada mogu da kazem KOMSINICE - al' ne zadugo ;) /
i Pedji i meni je bilo veliko zadovoljstvo provesti par sati sa tobom danas i u subotu.

Al' da ne budem formalna, nije to u mom blogerskom profilu, :
jedva cekam obecano rostiljanje :)

Re: Vlog - video blog

JKamatovic | 19.03.2009.

Koncept Vloga mi je posebno zanimljiv... naročito kada se naviknete na nečije pisanje i stvorite određenu "sliku" o tom blogeru a zatim imate priliku i da ga malo drugačije upoznate. U novom okruženju i kako se snalazi u njemu.

Blogovski je odličan primer kao inovator. Meni pozitivan u svakom smislu ;) a i često ga čitam... kao i Auroru.

 
CC - Neka prava zadržana pod Creative Commons licencom 3.0, Srbija 2008 by draganadjermanovic.com – Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb